Workshop: werkgeluk en omgeving

Als het goed is, nodigt de werkplek mensen uit om zichzelf te zijn, creatief te worden en met positieve energie aan het werk te gaan. De werkomgeving heeft dus invloed op het werkgeluk van de medewerkers. We besteden tijdens de workshop aandacht aan vragen zoals: Hoe ziet workflow eruit voor mij? Wat heb ik nodig om me veilig en gelukkig te voelen op mijn werk? Hoe haal ik het beste uit mezelf en mijn omgeving? Hoe vind ik balans tussen werk en privé? Hoe zorg ik goed voor mijzelf? Hoe leef ik gezond waardoor ik het beste uit mijzelf haal?

Werk & geluk

Voor teams organiseert Crielaers & Company workshops werkgeluk. Online of (als toegestaan) op locatie. Juist nu. Want in deze bijzondere tijd moeten we onszelf allemaal opnieuw uitvinden op het werk.

Na deze workshop kijken deelnemers met nieuwe inspiratie naar hun dag, hun werk en hun werkomgeving. Interessant voor medewerkers die aan de slag willen met werkgeluk. En voor werkgevers die inzien dat gelukkige medewerkers hun collega’s en klanten inspireren. Met als resultaat: minder verzuim en burn outs en meer productiviteit.

Workshops in vier varianten

1. Als motivatie en inspiratie voor medewerkers met als doel het herkennen van persoonlijke waarden en daarnaar handelen. Hoe doe je dat?

2. Gericht op persoonlijke well being, balans in voeding, inspanning en ontspanning, ritme en inspiratie.

3. Tijdens een ontwerpproces van een nieuwe werkomgeving. De workshop bevat een begeleide brainstorm, waarmee de ontwerper waardevolle input krijgt van de deelnemers. Met die input is het nog beter mogelijk om aan te sluiten bij de wensen van de eindgebruikers. 

4. Na intrek in de nieuwe werkomgeving. We focussen op het optimaal benutten van de ruimte en het creëren van workflow.


Huguette

Ontwerper, yoga-docente en ayurveda studente. Zij heeft ruim 20 jaar haar bureau Crielaers & Company en ontwerpt omgevingen waar in mensen zich prettig voelen, zichzelf kunnen zijn en zich gestimuleerd voelen.


Fleur

Voormalig Zuidas advocate, trainer en schrijver van De urenfabriek. Dat boek gaat over ongelukkig op je werk zitten. Over niet gezien worden, van jezelf afdrijven en opgebrand raken. Fleur heeft een opleiding gedaan tot werkgelukdeskundige en er een bundel over geschreven: Mest voor de werkvloer.