We design space for being

Sinds de oprichting in 2000 ontwerpen wij betekenis- volle, unieke en comfortabele interieurs. Wij ontwerpen met liefde. Voor kantoren, hotels, woonprojecten en zorginstellingen. Omgevingen waar mensen elkaar ontmoeten. Waar mensen zich prettig voelen.

Creatief realisme

Onze interieurs zijn uniek. Wij werken op een onafhankelijke en onderzoekende manier. Nieuwsgierigheid drijft ons. We zoeken de randjes op met als gevolg een omgeving die blijft boeien. Harmonie en balans vind je terug in onze indelingen, vormgeving en materiaalkeuzes. Wij werken gestructureerd en duidelijk. Afspraak is afspraak.

Omgeving en welzijn

De gebouwen waarin we leven en werken hebben invloed op ons. We helpen organisaties zich hier bewust van te worden en anders te kijken. Niet alleen vanuit de functionele aspecten, ook vanuit de medewerkers en bezoekers. En vanuit missie, ambitie, identiteit. Dat levert totaal andere indelingen en inrichtingen op. Inrichtingen die de kracht hebben om de manier van werken en het welzijn fundamenteel te beïnvloeden. Wat wil je brengen, communiceren, ervaren?

Corona

Uiteraard hebben wij een stappenplan ontwikkeld om op zo een goed mogelijke manier om te kunnen gaan met Corona in een kantoor en/of hospitality-omgeving.

Wij bespreken de mogelijkheden graag met u.

Het merk

Wij zijn conceptdenkers. Het merk, het DNA van de organisatie, vertalen wij naar de fysieke omgeving. Een merk is een uniek verhaal dat vertelt waar het bedrijf voor staat en waar het naartoe wil. Wij zijn ervan overtuigd dat het merkverhaal leidend moet zijn in alles wat je doet.

Duurzaamheid

We kennen de markt en werken nauw samen met gelijkgestemde leveranciers. In deze relaties zijn wij onafhankelijk en treden wij adviserend op voor de opdrachtgever. Waar mogelijk, adviseren we duurzame keuzes. We kijken naar de productie, materiaalsamenstellingen, lokale materialen en de mogelijkheid van hergebruik in de toekomst.
Duurzaam betekent voor ons ook: een tijdloos ontwerp met een duidelijke relatie tussen gebouw en beoogd gebruik.

Samenwerken

We werken intensief samen met opdrachtgevers. Door kritische vragen te stellen en proactief mee te denken, treden wij op als brede adviseur en sparringpartner. Wij kruipen in de huid van de opdrachtgever en komen met oplossingen. We weten precies wat nodig is om binnen de tijd en binnen het budget een project te realiseren. Door onze persoonlijke aanpak en hoogwaardige kwaliteit onderscheiden wij ons en krijgen onze klanten meer dan verwacht.
Samenwerken met andere disciplines is voor ons de gewoonste zaak van de wereld. Wij hebben een vast netwerk van gelijkgestemde partners met wie we optrekken in onze projecten.

In aanvulling op onze ontwerpen bieden we workshops en services aan voor het vormen van een strategie, vertalen van merk naar interieur of voor het stellen van een diagnose. Maar ook workshops over welzijn, mensen gastvrij ontvangen en het op langere termijn goed gebruiken van de omgeving. Dat draagt allemaal bij aan een waardevolle beleving van de ruimte.