Wellbeing

De gebouwen waarin we leven en werken hebben invloed op ons. We helpen organisaties zich hier bewust van te worden en anders te kijken. Niet alleen vanuit de functionele aspecten, ook vanuit de medewerkers en bezoekers. Een gevoel van verbondenheid, we’re in it together, is misschien wel het mooiste dat deze uitdagende tijd met zich meebrengt. Hoe breng je dat over op je medewerkers en klanten?

Voeding en lifestyle

5000 Jaar geleden wisten ze het al. De ayurvedische wijsheid is een preventief holistisch systeem dat balans brengt en geneest. De nadruk ligt op wellbeing ervan uitgaande dat iedereen een unieke constitutie heeft. Het wordt steeds meer toegepast in de Westerse samenleving.

Het doel van de adviezen is op individueel niveau balans creëren waardoor medewerkers zich lekker voelen Dit leidt uiteindelijk tot een goede gezondheid, geluk en creativiteit. Persoonlijke -en spirituele groei spelen een belangrijke rol. Uiteindelijk zal dit leiden tot een sterk team-gevoel, verbondenheid, saamhorigheid, betere prestaties en een prettige tolerante cultuur.
Wij geven indien gewenst lifestyle- of voedings- adviezen op individueel of groepsniveau.

Stilte en meditatie

Gelukkig zien steeds meer mensen het belang van meditatie, 4 op de 10 volwassenen in Amerika mediteert dagelijks en grote bedrijven als Google, Goldman Sachs, Apple en vast vele anderen bieden meditatieprogramma’s aan hun personeel.

We doen al ruim een jaar onderzoek naar meditatieplekken en het belang van stilte.
We hebben de ambitie om mensen bewust te maken dat innerlijke vrede extreem belangrijk is. Die vrede, liefde zit in ons allemaal en kunnen we vinden als we leren om af en toe naar binnen te keren. Een stap terug te zetten. We geloven dat dit uitval en burn outs zal voorkomen of verminderen.