Crielaers &
Company

We realiseren ons ook dat interieur-ontwerp en deel is van een groter geheel en dat in een succesvolle organisatie aspecten als leiderschap en gedrag, werkprocessen en de fysieke omgeving op elkaar afgestemd moeten zijn.
 Aangezien een verhuizing of een verbouwing c.q. renovatie een natuurlijk veranderingsproces is ontstaat vaak de behoefte om ook andere aspecten van de organisatie te optimaliseren. Wij kunnen hier dankzij ons team in voorzien en het resultaat van ons eigen werk daarmee optimaliseren.

Ons team

Huguette

Na haar Bachelor in Hotel Administration aan de Hotelschool Den Haag en opgedane internationale hotelervaring (Londen, Cannes, Accra), heeft Huguette circa 10 jaar gewerkt bij de grote reclamebureaus van Nederland (DDB and TBWA\Campaign Company). Destijds deed zij haar Masters in Merk Management aan de Universiteit van Groningen. Sinds 20 jaar runt zij haar eigen interieurontwerpbureau. Recent heeft Huguette een vierjarige yoga/meditatie-teacher opleiding gevolgd. Momenteel doet zij diverse vervolgopleidingen aan de Delight Academy in Amsterdam. Huguette is een verbinder, doortastend, doelgericht en heeft een associatieve manier van denken.

Plamen

Wij werken graag en intensief samen met Plamen van Dijk, een zeer ervaren interieurarchitect die enthousiast wordt van de toepassing en het gebruik van natuurlijke en duurzame materialen. Plamen behaalde zijn bachelor interieurarchitectuur aan de Koninklijke Kunstacademie in Den Haag. Zijn ontwerpen zijn harmonieus, soms uitdagend en af en toe met een knipoog. Het ontwerp moet passen bij de gebruiker en de wensen en ambities waarvoor deze gebruikt wordt. Inspiratie krijgt Plamen o.a. van de natuur. Hij voelt goed aan waar de daadwerkelijke behoefte van de klant ligt en weet dit te vertalen in een sluitend ontwerp.Relaties maken in het ontwerp tussen ruimte en gebruik, routing en zichtassen, materiaal en sfeer kan hij als de beste!

Marloes

Ontwerpen gaat altijd op verschillende schalen van het grote geheel tot het kleinste detail. Met mijn achtergrond als ontwerper en kunstenaar probeer ik aspecten te verbinden om er een poëtisch geheel van te maken.

Beer

Onder Calmspaces verzorgt Beer van Geer hoogwaardige interactieve sfeer ruimtes. Middels zelf ontwikkelde sensor technieken wordt interieur ingezet om fysiologische data te meten zoals hartslag en ademhaling. 
Hiermee worden interactieve ruimtelijke biofeedback oplossingen geproduceerd welke de dynamiek van de menselijke fysiologie koppelt aan ruimtelijk licht en geluid. Deze interactieve ruimtelijke sferen dienen als toegangspoort tot de innerlijke wereld van de mens.

Fleur

Omdat wij het belangrijk vinden dat de ruimtes die wij ontwikkelen optimaal gebruikt worden, bieden wij extra services aan. Denk aan een openingsceremonie, workshop werkgeluk, cursus mindfulness of creatieve training. Daarnaast kunnen wij adviseren over cultuur, veiligheid en werkplezier. Fleur de Gou-Brockhus is voormalig advocate, schrijver van diverse romans en de inspiratiebundel Mest voor de werkvloer. Ook heeft zij de opleiding tot werkgelukdeskundige afgerond. En organiseert zij creatieve workshops in de natuur en bij bedrijven. 
Fleur gelooft in verbinding, vertrouwen, verbeelding. Zij kan omgevingen en mensen goed analyseren. Vervolgens weet zij welke concrete actie nodig is om in beweging te blijven.

Helen

Helen heeft een achtergrond in advies, ‘consciousness’ en neuro-wetenschappen. Vanuit deze kennis helpt zij leiders en managers om hun denken te optimaliseren en betere beslissingen te nemen. 
 Zij ziet als geen ander het belang van leiding geven vanuit je hart. Zij geeft workshops in bewust leiderschap om leidinggevenden te leren verbinding te maken met hun persoonlijke waarden en sterktes die een anker kunnen vormen in iedere situatie.  
Zij helpt managers luister- en coaching vaardigheden te ontwikkelen waarmee zij teamleden kunnen laten groeien en leren autonoom en zelfverzekerd te zijn.

Laura

Hi! Ik ben Laura, een beginnende interieurontwerper aan de Jan des Bouvrie Academie. Ik loop met veel plezier stage bij Crielaers&Company.  Hier kan ik als beginnende ontwerper veelzijdige aspecten uitoefenen en mijn creativiteit de vrije loop laten.  De visie van C&C spreekt mij enorm aan; werk vanuit je hart. 

Maudy

Voor haar masterstudie interieurarchitectuur aan de HKU (Hogeschool voor de Kunsten Utrecht), houd zij zich binnen het team bezig met het onderzoek naar het belang en de (ruimtelijke) mogelijkheden om stilte te creëren op de werkvloer ter preventie van burn-out klachten. Een ruimtelijk ontwerp kan hieraan bijdragen. 


Patrick

Omdat ons werk alles te maken heeft met purpose, identiteit, branding en innovatie bieden wij ook diverse workshops aan op dit gebied. 
Tevens adviseren wij over deze onderwerpen. We doen dit vaak in samenwerking met Patrick van Thiel die over dit soort onderwerpen meerdere boeken schreef. Hij heeft veel ervaring in profit én non-profit. Naast zijn rol als adviseur fungeert ook als sparring partner en mentor waarvoor hij diverse opleidingen volgde. 
Connecting the dots en finding the missing links is Patrick’s tweede natuur.