Van der Valk Amersfoort

Crielaers & Company heeft het ontwerp gemaakt voor een business center langs de A1, voor Van der Valk Amersfoort. De hele dag werken in de prettige omgeving van een hotel met comfort en service. Een ideale manier om werk en ontspanning te combineren. En de oplossing voor bedrijven die sinds corona meer met satelietkantoren willen gaan werken

Van der Valk heeft besloten om op deze A locatie, langs de A1 in Amersfoort de mogelijkheden om te werken in een hotelomgeving uit te breiden. Een goede keuze in deze tijd waar veel bedrijven satelliet kantoren zullen gaan zoeken om reistijden te beperken en er meer aandacht komt voor het welzijn van werknemers.  Het businesscenter biedt de mogelijkheid om ontsnapping en werk te combineren.

 

Binnenkomen in de gezellige coffeebar Chiccio, lunchen in het live cooking restaurant, vergaderen in de multi-functionele zalen, concentreren op je kantoor en op vrijdag een drankje in de skybar.  Overal perfecte service, comfort en hygiëne in een zeer inspirerende en luxe omgeving. Zo wordt werken nog meer fun.

 

C&C heeft de abonnementsvormen voor het businesscenter ‘suite, atelier of resident’ mede vormgegeven. De mogelijkheden zijn eindeloos en de pakketten zijn tailormade in te vullen.

Denk daarbij aan opties als gratis parkeren, vaste of flexibele ruimtes, flexibele huurtermijnen, werkplekken en zalen van 12-12.000m2, 24/7 toegang, meubilair, schoonmaak, lunches, sport, ontsnapping, welzijn advies, zorg-mogelijkheden et cetera.

 

Indeling technisch is er in de basis rekening gehouden met de drie abonnemenstvormen. In de meer open ruimtes is privacy geborgd door scheidingsmogelijkheden met dikke gordijnen. Dit geeft intimiteit en is een goede oplossing in tijden van corona. De vormgeving is passend bij de rest van het hotel zodat er een totaal-beleving ontstaat. Professioneel werken in een hotel dat is waar we op zaten te wachten!