Ebbinge

Het is niet de eerste keer dat Crielaers & Company het kantoor van Ebbinge aan het Cuserpark mocht inrichten. 11 jaar geleden hebben we een mooi project gedaan. We mochten werken aan een kantooroppervlakte van maar liefst 3000 m2. Het ging om een corporate uitstraling: deels open en deels gesloten werken. We hebben opnieuw de vraag van Ebbinge gekregen om haar te begeleiden bij de zoektocht naar een geschikt nieuw kantoor.

We hebben hierbij gekeken naar de wensen van de klant en een analyse gemaakt van wat wij kunnen doen voor de organisatie en hoe wij een nieuw kantoor kunnen realiseren. We hebben Ebbinge advies gegeven over flexibel werken en de daarbij behorende m2-behoefte in kaart te brengen. We hebben uiteindelijk met elkaar gezocht naar een kantoorconcept waar de ondersteunende faciliteiten aangeboden worden. EDGE Olympic is een pand dat perfect aansluit bij de wensen en nieuwe visie van Ebbinge.

 

Ebbinge is een sterk merk met een eigen identiteit. Om de kernwaarden van het merk tot uitdrukking te brengen, is er gekozen voor een eclectische stijl: menselijk, dynamisch, kleurrijk, duurzaam, informeel en toch professioneel. Deze ingrediƫnten zijn de leidraad geweest voor het ontwerp.