SPANT

In the basement of this theatre in Bussum are, next to one of the theatres, a reception room with toilets and a cloakroom, a bar and restaurant, a private dining room and several rooms with natural light.

Spant! requested Crielaers & Company to develop a completely revised plan for the basement of the theatre. They had two essential wishes: to remove the “cellar feeling” and to use the available space more intelligently. The area will now be used for the theatre restaurant and as an event hall.
    Normally, we follow a particular concept. Now the assignment was to create a platform where companies can present themselves.

As a company, Spant aims to achieve sustainability and corporate social responsibility. Every year, the Spant team takes steps to make the organisation even more CO2-neutral. Energy-saving measures were taken during the renovation to underline this.

The renovation of the basement was completed in 2017.