SPANT!

In de kelder van dit theater in Bussum bevinden zich naast een van de theaterzalen, een ontvangst ruimte met toiletten en een garderobe, een bar en het restaurant, een private dinner ruimte en meerdere zalen met daglichtinval.

Crielaers & Company is door Spant! gevraagd om een totaal herzien plan te ontwikkelen voor het souterrain van het theater. Ze hadden twee belangrijke wensen: het kelder gevoel wegnemen en de beschikbare ruimte slim inzetten. De ruimte zal ingezet worden voor het theaterrestaurant en als eventruimte.     
Normaal gesproken werken we vanuit een merk. Nu was de opdracht om een platform te maken waar bedrijven zich kunnen presenteren.

Spant streeft als onderneming naar duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het team van Spant! maakt elk jaar stappen om de organisatie nog meer CO2-neutraal te maken. Bij de verbouwing van het souterrain zijn daarom ook energiebesparende maatregelen uitgevoerd. Dit is onder andere terug te zien in het gebruik van LED verlichting, een ECO-gecertificeerde gietvloer en de openhaard met een zeer laag energieverbruik.

In 2017 is het souterrain opgeleverd.