IN PROGRESS

 
 DIVERSE PARTICULIEREN PROJECTEN  In progress  Voor diverse opdrachtgevers renoveren of bouwen wij huizen. De architectuur is gebaseerd op persoonlijke wensen en eisen. Wij bieden alle disciplines die nodig zijn in het traject om het project samen met u op te starten en indien gewenst turnkey op te leveren.  

DIVERSE PARTICULIEREN PROJECTEN
In progress

Voor diverse opdrachtgevers renoveren of bouwen wij huizen. De architectuur is gebaseerd op persoonlijke wensen en eisen. Wij bieden alle disciplines die nodig zijn in het traject om het project samen met u op te starten en indien gewenst turnkey op te leveren.

 

 TRIBES RAAMPLEIN - AMSTERDAM  In progress  Inspiring workplaces for business nomads. Trots om mede aan de basis van dit concept te hebben gestaan en dit nu naar deze prachtige locatie te mogen vertalen. De 24e Tribes locatie is het pand aan het Raamplein dat begin vorige eeuw gebouwd werd in een classicistische bouwstijl. Een monument met authentieke details. Een hele mooie locatie in het centrum van Amsterdam om het aanbod van flexibele werkplekken en vergaderzalen, inclusief faciliteiten, mee uit te breiden. Crielaers & Company ontwikkelt het concept en realiseert de bouwbegeleiding.  

TRIBES RAAMPLEIN - AMSTERDAM
In progress

Inspiring workplaces for business nomads. Trots om mede aan de basis van dit concept te hebben gestaan en dit nu naar deze prachtige locatie te mogen vertalen. De 24e Tribes locatie is het pand aan het Raamplein dat begin vorige eeuw gebouwd werd in een classicistische bouwstijl. Een monument met authentieke details.

Een hele mooie locatie in het centrum van Amsterdam om het aanbod van flexibele werkplekken en vergaderzalen, inclusief faciliteiten, mee uit te breiden.

Crielaers & Company ontwikkelt het concept en realiseert de bouwbegeleiding.

 

 HARVEST - DEN HAAG  In progress  In mei 2017 wordt i.o.v. Van der Vorm Vastgoed gestart met de bouw van Harvest; 177 huurappartementen aan de Oude Haagweg in Loosduinen.   Crielaers & Company heeft de indeling voor de 'tiny living’ studio’s ontworpen. Uitdaging hierbij vormde het koppelen van 2 studio's met behoud van een zelfstandige entree. De look & feel van de publieke ruimtes en de overall conceptuele bouwbegeleiding valt onder onze verantwoordelijkheid. De oplevering is medio 2018.

HARVEST - DEN HAAG
In progress

In mei 2017 wordt i.o.v. Van der Vorm Vastgoed gestart met de bouw van Harvest; 177 huurappartementen aan de Oude Haagweg in Loosduinen.  

Crielaers & Company heeft de indeling voor de 'tiny living’ studio’s ontworpen.

Uitdaging hierbij vormde het koppelen van 2 studio's met behoud van een zelfstandige entree. De look & feel van de publieke ruimtes en de overall conceptuele bouwbegeleiding valt onder onze verantwoordelijkheid.

De oplevering is medio 2018.

 
 HOTEL AMSTERDAM DE ROODE LEEUW  In progress  Voor het monumentale hotel (1911-1912), gelegen aan het Damrak in Amsterdam, zijn wij momenteel bezig met een bouwkundige inventarisatie en een renovatieplan voor de kamers. Ook zullen een aantal kamers worden samengevoegd om het product te optimaliseren. Vanaf tweede kwartaal 2018 starten de verbouwingen.  

HOTEL AMSTERDAM DE ROODE LEEUW
In progress

Voor het monumentale hotel (1911-1912), gelegen aan het Damrak in Amsterdam, zijn wij momenteel bezig met een bouwkundige inventarisatie en een renovatieplan voor de kamers. Ook zullen een aantal kamers worden samengevoegd om het product te optimaliseren. Vanaf tweede kwartaal 2018 starten de verbouwingen.

 

 HOLLAND VENTURE  In progress  Holland Venture is een van de eerste onafhankelijke participatiemaatschappijen in Nederland. Zij investeren in Nederlandse MKB-ondernemingen met groeiambitie met de focus op Healthcare en Technology. Ons is gevraagd voor het nieuwe kantoor op Ijdok aan de Krijn Taconiskade 426 in Amsterdam een indelings- en inrichtingsplan te ontwikkelen en te realiseren. De vraag was om met een relatief klein budget, in kort tijdsbestek een representatief kantoor te realiseren.

HOLLAND VENTURE
In progress

Holland Venture is een van de eerste onafhankelijke participatiemaatschappijen in Nederland. Zij investeren in Nederlandse MKB-ondernemingen met groeiambitie met de focus op Healthcare en Technology.

Ons is gevraagd voor het nieuwe kantoor op Ijdok aan de Krijn Taconiskade 426 in Amsterdam een indelings- en inrichtingsplan te ontwikkelen en te realiseren. De vraag was om met een relatief klein budget, in kort tijdsbestek een representatief kantoor te realiseren.

 STADIUM CAPITAL SENIOR LIVING  In progress  Stadium Capital is een onafhankelijke vastgoed partij die mede in de markt van Senior Living actief is. Er wordt gewerkt aan een operationeel senior living concept. Voor dit concept adviseren wij over naam, vormgeving, huisstijl, website en doorvertalingen naar het interieur. Er zijn bestaande gebouwen en nieuwe complexen die getransformeerd en gebouwd worden rekening houdend met de geformuleerde kernwaarden en positionering.

STADIUM CAPITAL SENIOR LIVING
In progress

Stadium Capital is een onafhankelijke vastgoed partij die mede in de markt van Senior Living actief is. Er wordt gewerkt aan een operationeel senior living concept. Voor dit concept adviseren wij over naam, vormgeving, huisstijl, website en doorvertalingen naar het interieur. Er zijn bestaande gebouwen en nieuwe complexen die getransformeerd en gebouwd worden rekening houdend met de geformuleerde kernwaarden en positionering.

 
 TCC GLOBAL  In progress  TCC Global N.V. is toonaangevend marketingbedrijf, waarbij ze wereldleider zijn in het opzetten van marketingcampagnes voor de detailhandel. Voor het klassieke kantoorpand op de Johannes Vermeerstraat te Amsterdam is Crielaers & Company gevraagd een ontwerp te maken voor de (informele) overlegruimte, conference room en kantoorkamers. Licht en akoestiek spelen hierbij een belangrijke rol.

TCC GLOBAL
In progress

TCC Global N.V. is toonaangevend marketingbedrijf, waarbij ze wereldleider zijn in het opzetten van marketingcampagnes voor de detailhandel.

Voor het klassieke kantoorpand op de Johannes Vermeerstraat te Amsterdam is Crielaers & Company gevraagd een ontwerp te maken voor de (informele) overlegruimte, conference room en kantoorkamers. Licht en akoestiek spelen hierbij een belangrijke rol.

 PARC FONTAINE - EINDHOVEN  In progress  Direct aan het lommerrijke Stadswandelpark wordt Parc Fontaine gerealiseerd. Van der Vorm Vastgoed heeft 2 van de 3 gebouwen aangekocht ten behoeve van exclusieve verhuur. Crielaers & Company | Denc heeft een esthetische, technische en duurzaamheidsbeoordeling uitgevoerd en is nauw betrokken in de voorbereidende bouwfase. Parc Fontaine moet een unieke woonervaring worden. De keuzes in look & feel van appartementen en publieke ruimtes worden door ons in overleg met de opdrachtgever gemaakt.

PARC FONTAINE - EINDHOVEN
In progress

Direct aan het lommerrijke Stadswandelpark wordt Parc Fontaine gerealiseerd.

Van der Vorm Vastgoed heeft 2 van de 3 gebouwen aangekocht ten behoeve van exclusieve verhuur. Crielaers & Company | Denc heeft een esthetische, technische en duurzaamheidsbeoordeling uitgevoerd en is nauw betrokken in de voorbereidende bouwfase.

Parc Fontaine moet een unieke woonervaring worden. De keuzes in look & feel van appartementen en publieke ruimtes worden door ons in overleg met de opdrachtgever gemaakt.