IN ONTWIKKELING

 
DIVERSE PARTICULIEREN PROJECTEN  In ontwikkeling  Voor diverse opdrachtgevers renoveren of bouwen wij huizen. Wij baseren de architectuur op persoonlijke wensen en eisen. Wij bieden alle disciplines die nodig zijn in het traject om het project samen met u op te starten en indien gewenst turn key op te leveren.

DIVERSE PARTICULIEREN PROJECTEN
In ontwikkeling

Voor diverse opdrachtgevers renoveren of bouwen wij huizen. Wij baseren de architectuur op persoonlijke wensen en eisen. Wij bieden alle disciplines die nodig zijn in het traject om het project samen met u op te starten en indien gewenst turn key op te leveren.

HARVEST - DEN HAAG  In ontwikkeling  In mei 2017 wordt in opdracht van Van der Vorm Vastgoed gestart met de bouw van Harvest; 177 huurappartementen aan de Oude Haagweg in Loosduinen.  Wij hebben de indeling voor de 'tiny living’ studio’s ontworpen. Wat hierbij een uitdaging vormde, was het koppelen van 2 studio's met behoud van een zelfstandige entree. De look & feel van de publieke ruimtes en de overall conceptuele bouwbegeleiding valt onder onze verantwoordelijkheid. De oplevering zal eind 2018 plaatsvinden.

HARVEST - DEN HAAG
In ontwikkeling

In mei 2017 wordt in opdracht van Van der Vorm Vastgoed gestart met de bouw van Harvest; 177 huurappartementen aan de Oude Haagweg in Loosduinen.

Wij hebben de indeling voor de 'tiny living’ studio’s ontworpen.

Wat hierbij een uitdaging vormde, was het koppelen van 2 studio's met behoud van een zelfstandige entree. De look & feel van de publieke ruimtes en de overall conceptuele bouwbegeleiding valt onder onze verantwoordelijkheid.

De oplevering zal eind 2018 plaatsvinden.

PARC FONTAINE - EINDHOVEN  In ontwikkeling  Direct aan het lommerrijke Stadswandelpark wordt Parc Fontaine gerealiseerd. Van der Vorm Vastgoed heeft 2 van de 3 gebouwen aangekocht ten behoeve van exclusieve verhuur. Wij hebben - samen met DENC - een esthetische, technische en duurzaamheidsbeoordeling uitgevoerd en zijn daarbij nauw betrokken in de voorbereidende bouwfase. Parc Fontaine moet een unieke woonervaring worden. De keuzes in look & feel van appartementen en publieke ruimtes worden door ons in overleg met de opdrachtgever gemaakt.

PARC FONTAINE - EINDHOVEN
In ontwikkeling

Direct aan het lommerrijke Stadswandelpark wordt Parc Fontaine gerealiseerd.

Van der Vorm Vastgoed heeft 2 van de 3 gebouwen aangekocht ten behoeve van exclusieve verhuur. Wij hebben - samen met DENC - een esthetische, technische en duurzaamheidsbeoordeling uitgevoerd en zijn daarbij nauw betrokken in de voorbereidende bouwfase.

Parc Fontaine moet een unieke woonervaring worden. De keuzes in look & feel van appartementen en publieke ruimtes worden door ons in overleg met de opdrachtgever gemaakt.

 
HOTEL AMSTERDAM DE ROODE LEEUW  In ontwikkeling  Voor het monumentale hotel (1911-1912), gelegen aan het Damrak in Amsterdam, zijn wij momenteel bezig met een bouwkundige inventarisatie en een renovatieplan voor de kamers. Ook zullen een aantal kamers worden samengevoegd om het product te optimaliseren. Vanaf het tweede kwartaal 2018 starten de verbouwingen.

HOTEL AMSTERDAM DE ROODE LEEUW
In ontwikkeling

Voor het monumentale hotel (1911-1912), gelegen aan het Damrak in Amsterdam, zijn wij momenteel bezig met een bouwkundige inventarisatie en een renovatieplan voor de kamers. Ook zullen een aantal kamers worden samengevoegd om het product te optimaliseren. Vanaf het tweede kwartaal 2018 starten de verbouwingen.

STADIUM CAPITAL SENIOR LIVING  In ontwikkeling  Stadium Capital is een onafhankelijke vastgoed partij die mede in de markt van Senior Living actief is. Er wordt gewerkt aan een operationeel senior living concept. Voor dit concept adviseren wij over naam, vormgeving, huisstijl, website en doorvertalingen naar het interieur. Er zijn bestaande gebouwen en nieuwe complexen die getransformeerd en gebouwd worden, rekening houdend met de geformuleerde kernwaarden en positionering.

STADIUM CAPITAL SENIOR LIVING
In ontwikkeling

Stadium Capital is een onafhankelijke vastgoed partij die mede in de markt van Senior Living actief is. Er wordt gewerkt aan een operationeel senior living concept. Voor dit concept adviseren wij over naam, vormgeving, huisstijl, website en doorvertalingen naar het interieur. Er zijn bestaande gebouwen en nieuwe complexen die getransformeerd en gebouwd worden, rekening houdend met de geformuleerde kernwaarden en positionering.

TCC GLOBAL  In ontwikkeling  TCC Global N.V. is toonaangevend marketingbedrijf, waarbij ze wereldleider zijn in het opzetten van marketingcampagnes voor de detailhandel. Voor het klassieke kantoorpand op de Johannes Vermeerstraat te Amsterdam zijn wij gevraagd een ontwerp te maken voor de (informele) vergaderruimte, conference room en kantoorkamers. Licht en akoestiek spelen hierbij een belangrijke rol.

TCC GLOBAL
In ontwikkeling

TCC Global N.V. is toonaangevend marketingbedrijf, waarbij ze wereldleider zijn in het opzetten van marketingcampagnes voor de detailhandel.

Voor het klassieke kantoorpand op de Johannes Vermeerstraat te Amsterdam zijn wij gevraagd een ontwerp te maken voor de (informele) vergaderruimte, conference room en kantoorkamers. Licht en akoestiek spelen hierbij een belangrijke rol.