IN ONTWIKKELING

 
DIVERSE PARTICULIEREN PROJECTEN  In ontwikkeling  Voor diverse opdrachtgevers renoveren of bouwen wij huizen. Wij baseren de architectuur op persoonlijke wensen en eisen. Wij bieden alle disciplines die nodig zijn in het traject om het project samen met u op te starten en indien gewenst turn key op te leveren.

DIVERSE PARTICULIEREN PROJECTEN
In ontwikkeling

Voor diverse opdrachtgevers renoveren of bouwen wij huizen. Wij baseren de architectuur op persoonlijke wensen en eisen. Wij bieden alle disciplines die nodig zijn in het traject om het project samen met u op te starten en indien gewenst turn key op te leveren.

SPANT!  In ontwikkeling  Spant! heeft ons, na de verbouwing van de kelder, gevraagd om een voorstel te ontwikkelen voor de voornaamste theaterzaal, de entree en alle publieke ruimtes. Het ontwerp van de theaterzaal is eigentijds, vernieuwend en biedt veel mogelijkheden voor optredens, congressen en uiteenlopende voorstellingen. In de nieuwe zaal kan op veel manieren gespeeld worden met licht en geluid waardoor er diverse moods mogelijk zijn. De entree en de publieke ruimtes zijn hoog kwalitatief en toegankelijk voor een brede doelgroep. Momenteel is het project in de voorbereidende ontwikkelingsfase.

SPANT!
In ontwikkeling

Spant! heeft ons, na de verbouwing van de kelder, gevraagd om een voorstel te ontwikkelen voor de voornaamste theaterzaal, de entree en alle publieke ruimtes.
Het ontwerp van de theaterzaal is eigentijds, vernieuwend en biedt veel mogelijkheden voor optredens, congressen en uiteenlopende voorstellingen. In de nieuwe zaal kan op veel manieren gespeeld worden met licht en geluid waardoor er diverse moods mogelijk zijn. De entree en de publieke ruimtes zijn hoog kwalitatief en toegankelijk voor een brede doelgroep. Momenteel is het project in de voorbereidende ontwikkelingsfase.

WTC ALMERE  In ontwikkeling  Het centrum van Almere ontwikkelt zich uitermate snel. De positie van het WTC, recht tegen over het station Almere Centrum met duizenden bezoekers per dag, is zeer gunstig. Het gebouw heeft de potentie om een brede ontmoetingsplek te zijn met een interessant buiten-gebied en vele voorzieningen als flexibel werken, vergaderzalen, goede koffie- en lunchmogelijkheden en break outs. C & C heeft een interessant ontwerp gemaakt en wij werken momenteel aan de executie.

WTC ALMERE
In ontwikkeling

Het centrum van Almere ontwikkelt zich uitermate snel. De positie van het WTC, recht tegen over het station Almere Centrum met duizenden bezoekers per dag, is zeer gunstig. Het gebouw heeft de potentie om een brede ontmoetingsplek te zijn met een interessant buiten-gebied en vele voorzieningen als flexibel werken, vergaderzalen, goede koffie- en lunchmogelijkheden en break outs. C & C heeft een interessant ontwerp gemaakt en wij werken momenteel aan de executie.

 
INK HOTEL AMSTERDAM - M GALLERY BY SOFITEL  In ontwikkeling  Ink hotel, een label van Accor Hotels, is een bohemian lifestyle hotel in het hartje van Amsterdam. Aan C & C is gevraagd een ontwerp te maken voor een zaal waarin de functies bibliotheek, vergaderzaal en flexibel werken gecombineerd dienen te worden. Ook dient de zaal flexibel inzetbaar te zijn. Uiteraard sluit de look & feel aan bij het lifestyle concept van Ink hotel.

INK HOTEL AMSTERDAM - M GALLERY
BY SOFITEL

In ontwikkeling

Ink hotel, een label van Accor Hotels, is een bohemian lifestyle hotel in het hartje van Amsterdam. Aan C & C is gevraagd een ontwerp te maken voor een zaal waarin de functies bibliotheek, vergaderzaal en flexibel werken gecombineerd dienen te worden. Ook dient de zaal flexibel inzetbaar te zijn. Uiteraard sluit de look & feel aan bij het lifestyle concept van Ink hotel.

PARC FONTAINE - EINDHOVEN  In ontwikkeling  Direct aan het lommerrijke Stadswandelpark wordt Parc Fontaine gerealiseerd. Van der Vorm Vastgoed heeft 2 van de 3 gebouwen aangekocht ten behoeve van exclusieve verhuur. Wij hebben - samen met DENC - een esthetische, technische en duurzaamheidsbeoordeling uitgevoerd en zijn daarbij nauw betrokken in de voorbereidende bouwfase. Parc Fontaine moet een unieke woonervaring worden. De keuzes in look & feel van appartementen en publieke ruimtes worden door ons in overleg met de opdrachtgever gemaakt.

PARC FONTAINE - EINDHOVEN
In ontwikkeling

Direct aan het lommerrijke Stadswandelpark wordt Parc Fontaine gerealiseerd.

Van der Vorm Vastgoed heeft 2 van de 3 gebouwen aangekocht ten behoeve van exclusieve verhuur. Wij hebben - samen met DENC - een esthetische, technische en duurzaamheidsbeoordeling uitgevoerd en zijn daarbij nauw betrokken in de voorbereidende bouwfase.

Parc Fontaine moet een unieke woonervaring worden. De keuzes in look & feel van appartementen en publieke ruimtes worden door ons in overleg met de opdrachtgever gemaakt.

HOTEL AMSTERDAM DE ROODE LEEUW  In ontwikkeling  Voor het monumentale hotel (1911-1912), gelegen aan het Damrak in Amsterdam, zijn wij momenteel bezig met een bouwkundige inventarisatie en een renovatieplan voor de kamers. Ook zullen een aantal kamers worden samengevoegd om het product te optimaliseren. Vanaf het tweede kwartaal 2018 starten de verbouwingen.

HOTEL AMSTERDAM DE ROODE LEEUW
In ontwikkeling

Voor het monumentale hotel (1911-1912), gelegen aan het Damrak in Amsterdam, zijn wij momenteel bezig met een bouwkundige inventarisatie en een renovatieplan voor de kamers. Ook zullen een aantal kamers worden samengevoegd om het product te optimaliseren. Vanaf het tweede kwartaal 2018 starten de verbouwingen.