Crielaers & Company is een interieurontwerpbureau. Sinds 2017 zijn wij een samenwerking aangegaan met DENC en vormen wij daar de interieurontwerpafdeling.

Techniek wordt steeds belangrijker om een verantwoord, duurzaam en slim gebouw neer te zetten of in te richten. Samen ontwikkelen wij intelligente, high-tech (kantoor) gebouwen- en inrichtingen, zoveel mogelijk met een duurzaam karakter.

Onze gezamenlijke organisatie werkt met een team van ondernemende professionals, die een sterke visie hebben op ons eigen vakgebied en de wereld om ons heen.

Ontwerpen is een teamsport: een goed samenspel tussen de opdrachtgever en het bureau en betrokken uitvoerende partijen leidt tot het beste resultaat.

OVER CRIELAERS & COMPANY

Onze ambitie is om inspirerende duurzame leefomgevingen te creëren. Onze kracht daarin is het afstemmen van de omgeving op de individuele behoeftes, specifieke wensen, eisen en smaak. We zijn ervaren in het vertalen van merkwaarden naar eigentijdse en tijdloze interieurs.

We leven in een snel veranderende wereld met nieuwe manieren van wonen en werken; verwachtingen, middelen en werk veranderen erg snel; levenscycli van ideeën, producten en bedrijven zijn verkort. Dit vraagt om nieuwe oplossingen en sterke concepten. Ons doel is het ontwerpen van esthetische interieurs die samenwerking, creativiteit, productiviteit en welzijn bevorderen. Wij omschrijven dat met 'Creatief Realisme': creatieve ideeën vertalen naar duurzame leef- en werkomgevingen.

“Wij zijn doortastend en hebben een associatieve en beeldende manier van denken. Creativiteit en passie drijft ons. De wens van de opdrachtgever vertalen in een fysieke wereld, een wereld die eigentijds en tijdloos is, vertrouwd maar ook vernieuwend, inspirerend en rekeninghoudend met het welzijn. Combineren van wat is en wat zal zijn, dat is de missie van Crielaers & Company.”

OVER DENC

DENC is multidisciplinair en integraal dienstverlener op het gebied van huisvesting en vastgoed. DENC is sterk in totaaloplossingen. Naast complete Design & Build projecten levert DENC echter ook losstaande diensten voor projectmanagement, planontwikkeling, architectuur en gebouwtechniek. Crielaers & Company is verantwoordelijk voor alle merk- en interiordesign vraagstukken.