WIE WE WE ZIJN, WAT WE VINDEN, WAT WE DOEN


Crielaers & Company (voorheen AbrahamsCrielaers bv) is een conceptueel interieurontwerpbureau met bewezen ervaring. Wij realiseren onze projecten in diverse sectoren voor variabele opdrachtgevers met vragen van uiteenlopende omvang. Wij zijn inzetbaar voor nieuwbouw- en renovatieprojecten. 

Crielaers & Company stelt de mens centraal in de concepten. Onze uitgangspunt daarbij is om inspirerende duurzame leefomgevingen te creëren.  Onze kracht daarin is het afstemmen van de omgeving op de individuele behoeftes, specifieke wensen, eisen en smaak. We zijn ervaren in het vertalen van merkwaarden naar eigentijdse en tijdloze interieurs.

Een goed design start met een goede analyse. We leven in een snel veranderende wereld met nieuwe manieren van wonen en werken; verwachtingen, middelen en werk veranderen erg snel; levenscycli van ideeën, producten en bedrijven zijn verkort. Dit vraagt om nieuwe oplossingen en sterke concepten.

Ontwerpen is een teamsport: een goed samenspel tussen de opdrachtgever en het bureau en betrokken uitvoerende partijen leidt tot het beste resultaat.
Crielaers & Company bestaat uit drie partners: Huguette Crielaers (oprichter, eigenaar), Marjolein van der Tol (interieurarchitect) en Evaline Kruyssen (creatief project manager). Per opdracht wordt het team waar nodig uitgebreid met architecten, visualizers, ontwerpers,  grafici,  fotografen, ingenieurs en projectmanagers. 

Ons doel is het ontwerpen van esthetische interieurs; ontwerpen die samenwerking, creativiteit, productiviteit en welzijn bevorderen. Wij omschrijven dat met 'Creatief Realisme': creatieve ideeën vertalen naar duurzame leef- en werkomgevingen.

“Wij zijn doortastend en hebben een associatieve en beeldende manier van denken. Creativiteit en passie drijft ons. De wens van de opdrachtgever vertalen in een fysieke wereld, een wereld die eigentijds en tijdloos is, vertrouwd maar ook vernieuwend. Combineren van wat is en wat zal zijn, dat is de missie van Crielaers & Company.”